Al zin in het grootste kinderfeest van december? Kom gezellig een pietenmuts met cape naaien voor de kids! In een heerlijk ontspannen middag maak je deze leuke outfit voor het grote Sint feest. Beschikbaar van maat 80 tot en met maat 122. Met een groepje van maximaal 7 deelnemers ben je heel ontspannen bezig met een  pietenmuts met cape als resultaat!

Prijs: € 72,50 per persoon

Moeilijkheidsgraad
De workshop is geschikt voor gevorderde beginners. Je hebt wat ervaring met het naaien op de naaimachine. Je weet hoe je een naaimachine inrijgt en gebruikt. Je hebt in de afgelopen twee jaar op een naaimachine genaaid. Bekijk hier of je voldoende ervaring hebt voor dit niveau.

Inbegrepen in de prijs
Gebruik van de naaimachine
Gebruik van de overlockmachine
Gebruik van scharen, spelden, meetlint, markeermateriaal en stoomstrijkijzer
Ruim koffie, thee en lekkers
Het patroon in jouw gewenste maat op papier & een werk instructie

Voldoende stof in twee kleuren naar keuze & elastiek, knoop, paillettenband en veer.

Niet inbegrepen in de prijs
Garen en fournituren zijn niet inbegrepen. Deze kunnen bij de shop-in-shop van het Holland Stoffenhuis in ons atelier gekocht worden.

Technieken
Werken met rekbare stoffen
Werken met paillettenband

Tijd
We maken er een heerlijke dag voor jezelf van en werken van 9:30 tot 15:00 met een half uur lunch pauze. Heerlijke lunch als onderbreking van het werk is verkrijgbaar bij lunchroom Het Slachthuis, te vinden tegenover ons atelier in hetzelfde pand.

Zaterdag 2 november – 9:30 tot 15:00 uur

Zaterdag 9 november – 9:30 tot 15:00 uur

Mocht het niet lukken binnen de tijd dan ben je welkom tijdens het inloop-naaicafé op woensdagochtend en vrijdagochtend.

Meld je aan via de button onderaan de pagina – dan zoeken we samen met jou een goede datum. Kom je graag met een door jou samengestelde groep? Neem contact op via info@atelierkleurstof.nl of 06-54151224.

Voorbereiding
Vooraf bespreken we de benodigde maat van het patroon (80/86, 92/98, 104/110, 116/122). 

Locatie
De workshop vindt plaats in ons inspirerende en gezellige atelier in het Poortgebouw van de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaande button of per e-mail: info@atelierkleurstof.nl
De inschrijving is pas definitief nadat je betaald hebt. De workshop start bij minimaal 4 inschrijvingen.

Deze workshop is voor volwassenen. De workshop-mogelijkheden met kinderen (vanaf 8 jaar) zijn anders, graag even contact opnemen om te bespreken wat kan voor uw kinderen!

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid op de workshop. Wij doen altijd ons uiterste best om jouw plaats nog in te vullen, indien dat lukt, dan wordt het inschrijvingsgeld wel terugbetaald. Lees de algemene voorwaarden van Atelier Kleurstof even na.