De donkere dagen komen er weer aan…! In huis maken we het daarom éxtra gezellig; kaarsjes aan; koek-mannetjes in de oven; een mok warme chocomelk of een glaasje glühwein in de hand en natúúrlijk mag de kerstboom niet ontbreken! Hoe leuk is het, om daar je eigen draai aan te geven en zelf je kerstballen te leren haken!? 

Op zaterdag 23 november en donderdag 28 november kun je bij ons aan de slag. We geven een workshop kerstballen haken waarin je zelf de kleuren kiest die bij jou en je interieur passen. Patroon, haaknaald en diverse (glitter!) garens liggen voor je klaar. Ook zorgen we voor thee, koffie en lekkers. 

Of je nou een beginner, of juist iets gevorderde haker/haakster bent; we begeleiden je op jouw niveau en jouw tempo. Het patroon krijg je na afloop mee naar huis, zodat je zoveel kerstballen kunt maken als je zelf wilt!
Wees gewaarschuwd: haakverslaving ligt op de loer…..

Prijs: € 30,00 per persoon

Moeilijkheidsgraad
Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Voor elk niveau hebben we opties.

Inbegrepen in de prijs
Garens, vulling, patroon, gebruik van haaknaalden en ander haakgereedschap, koffie & thee.

Tijd

Zaterdag 23 november van 10:00 tot 12:00 & donderdag 28 november van 20:00 tot 22:00. Vooraf aanmelden doe je viainfo@atelierkleurstof.nl 

Locatie
De workshop kerstballen haken voor beginners vindt plaats in ons eigen Atelier Kleurstof in de Meelfabriek in Leiden. Zie de contactpagina voor route en openingstijden.